• 810
    öncelikle bunun için komisyon kurulması hukuk dışıdır. verilecek her türlu karar adil bir dönemde yok hükmüne düşecektir.

    konuşulacak, araştırılarak konular net ama işlerine gelmez:

    - milli küme ve türkiye futbol şampiyonası profesyonel miydi?
    hayırsa konu kapanır. ki doğru cevap bu ama teorik olarak devam edelim. evetse ikinci soru sorulur.
    - turnuvayı kim organize etti?
    tff organize etmediyse konu kapanır. organize ettiyse üçüncü soru sorulur.
    - şampiyona ulusal çapta mıydı ve tüm profesyonel kulüpleri kapsıyor muydu?
    cevap evetse o şampiyonluklar da dahil edilir. hayırsa konu kapanır.

    kimin oynadığının, kaç takım katıldığının hukuki olarak bir önemi yok. profesyonel olmayan bir şeyi profesyonel saydırmaya çalışmak dolandırıcılık yapmaya yeltenmektir.

    yukarıdaki şartları karşılayan bir turnuva varsa ve çemişgezekspor ile menemenspor oynayıp kazandıysa versinler adamların şampiyonluk payını. ama yok ikisini sağlıyor bir tanesini sağlamıyorsa bile ister üç büyük ister real madrid ya da barça kazansın, turnuvanın tff'nin ulusal düzeyde düzenlediği 1. lig seviyesindeki şampiyonluklar ile ilgisi yok demektir.

    2013'te emirates kupasını kazanmamızın tff ile alakası ya da sivasspor'un her sezon öncesi cumhuriyet kupası düzenleyip kupa vermesinin lig şampiyonluğu ile alakası ne kadar ise yukarıdaki şartları karşılamayan turnuvanın da mevcut adıyla süper lig ile alakası o kadardır.

    her sey bir kenara zamanın milli eğitim bakanlığının adına oynanan turnuva için tff'den şampiyonluk payı istemek nitelikli dolandırıcılık girişimidir.

    yıldızlar umrumda değil zaten onların derdi de yıldız değil. dertleri tff'den alacakları payı artırmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın