resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2289
    tamamlayıcı bi rol üstlenmek zorunda, en azından şu anki oyun zekası daha fazlasını sunamıyor. bugün zaniolo ile birbirlerinin önüne çıktılar mesela. kerem ve özellikle yunus da sürekli top ezince ileride doğal olarak kısır kaldık. icardi'yi zaten geçiyorum ama bakambu bile hem barış'ı hem zaniolo'yu verimli pozisyon aldıracak aksiyonu yaratır.

    yine hedef maçlarda, zor deplasmanlarda ana oyun parçası olacaktır. sıkışan maçlarda sağ kenarda gücü, azmi ile gereken katkıyı verecektir bu sezon. ama gereksiz bi forvet oyuncusu etiketi yükledik çocuğa, malesef değil. herkes jesus dede gibi mal değil ki, orada okan abim kullandı bitti, iyi mi oldu mükemmel oynadı hem de. olm psg bile mbappe'yi kanatta önünde topla aksın diye kullanıyor. çocuğa olmadığı, yapamayacağı etiketler ekleyip üstüne gömmenin anlamı yok.

    çok çok iyi etkili, güçlü bi sağ ön oyuncu olacak potansiyeli var. mertens, zaha, icardi hepsinden biraz oyun aklı kapsın yeter. önü kerem'den bile açık bu fiziksel özellikleri ile bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın