resim
Uğurcan Çakır
Takım:Trabzonspor
Mevki:Kaleci
Yaş:28
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 660
    taraftar şurda yanılıyor. muslera varken ne gerek var?

    şu an aldığımız ve alacağımız oyuncularla beraber 8+3 olduğu yerde uğurcan ligde önemli bir opsiyon olacaktır. bazı maçlarda uğurcan-kerem-apo bazı maçlada berkan-barış-kaan ayhan bazı maçlarda kazımcan-uğurcan-apo bazı maçlarda bay-berkan-uğurcan bazen halil-uğurcan-kerem

    uğurcan transferi bu anlamda 8+3 için iyi bir anlam taşıyor. günay gelirse 3.oyuncu rahatlığını uğurcan kadar veremez. çünkü yukarda saydığım oyuncuların hepsi ilk 11'e koysan mevcut formuyla sırıtmıyor.

    uğurcana ilk yıl totalde 15-20 maç oynama garantisi verirsin. 15-20 maç yoğun tempoda muslera içinde sorun yaratmaz. sonraki sezon kale tamamen senin diyerek ikna eder getirirsin. uğurcan şu an avrupada transfer için ismi geçen kulüplere de gitse rotasyon kalecisi olacağını biliyor. o yüzden avrupa için heyecan verici bir kadro kuran galatasaray varken ve avrupadan daha fazla para kazanıp istanbulda yaşama fırsatı varken neden gelmek istemesin.

    trabzon rakibine futbolcu vermek ister mi noktası biraz sıkıntı yaratan konudur. bence yunus + belirli miktar para ikna etmek için iyi bir teklif.
App Store'dan indirin Google Play'den alın