resim
Olimpiu Moruțan
Takım:Pisa
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 1962
    ligin ilk haftalarında linç yemez ve kasım ayına bir şekilde olumlu istatistikle gelmeyi başarırsa sezonu başarılı geçirir.

    kabul etsek de etmesek de aşırı negatif basan taraftar bizde de var. daha maçın 3. dakikasında x yine berbat oynuyor, y hayalet gibi takılıyor diye yazmaya başlayan.

    ligin ilk haftalarında morutan oyuna girip gomis gibi 2-3 maç kurtarırsa kral olur.

    morutan 2021-22'de kötü mü oynadı? bence hayır. ne zaman ki torrent denen zat geldi özellikle boey ve morutan'ı harcamaya kalktı. ben de torrent'le çalışsam ben de sıkıntıya girerdim.

    af buyurun ama boey çöpe atılmıştı. dubois bu yüzden alındı. omar mı kalsın boey mı kalsın meselesine omar kalacak gözüyle bakılıyordu. ta ki ligin ilk haftasından önce gelen dubois sakatlığı ve omar'ın göz problemleri nedeniyle ilk antalya maçına mecburen boey ile çıkana kadar. işte o gün her şey değişti. boey kurtuldu. galatasaray da boey'dan mahrum kalmaktan kurtuldu.

    bence morutan konusunda geçen sezon aceleci davrandık. o boey'dan daha çok katkı vermiş bir oyuncuydu da üstelik. o da kendini kanıtlayabilirdi.

    bence bu yıl bizimle birlikte. iyi performans verirse kimseyi şaşırtmasın. marsilya maçında oynadığı efsane futbolu unuttunuz mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın