aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 409
    web sitesinde volkan seven imzali yapilan, ozetle 'demokratigiz lan!' icerikli celiskili bir girise sahip aciklamanin devami da ayni celiski minvalinde devam edip gitmistir. yapilan beste icin 'beste söylenildiği gibi tek bir futbolcuyu hedef almak için yapılmamıştır. bu söylem tamamen bir hedef saptırmadan ibarettir.yönetiminden futbolcusuna anlamlı bir mesaj vermek için söylenmiştir ve uygulanmıştır.' denmis. sinema kapatma konusundan bariz bir sekilde saldirilan arda turan konusunda bile hala genelleme yaptik diyebiliyorsa bir kisi, kendisinden tek bir ricam olur 'ne ictiysen aynisindan istiyorum!'
    arda turan oyundan cikarken sonradan toparlanmaya calisilan tepkileri, metin oktay'li pankartin bile ters asilmasini, bilmem kac mactir bagirilmadigi kadar askla sevkle bagirilan o sacma besteyi de bir kenara koyalim. peki 're re re ra ra ra' tezahuratinin neresi sizi rahatsiz etti? sen butun o kenara koyalim dedigim seyler ve daha fazlasiyla protesto yapiyorum, super ders veriyorum, takima ayar cektik diyebiliyorsun da, galatasaray marsi'nin dillere ve gonullere yer etmis o kutsallik tasiyan bolumunu haykirmayi kendine gorev edinmis taraftari nasil yuhalarsin.
    sen kimsin ki; yonetime mesaj gondermek icin o gun icin hazirladigin pankartlarin disinda kalan butun pankartlari ustunde metin oktay dahi olsa ters cevirebiliyorsun? takimin kaptani, yildizi, gencecik ama aslan gibi bir galatasarayli olan futbolcunu yaptigin bestenin hemen ikinci sirasina yerlestirip nefretle bagirabiliyorsun? istedigin futbolculari bireysel olarak yuhalayip, isliklayabiliyorsun ve senin gibi dusunmeyen galatasaraylilar 're re re ra ra ra galatasaray galatasaray cim bom bom' diye bagirinca onlarida yuhalayip, kufredip susturmaya calisiyorsun! kimsin sen? deplasman deplasman diye ovunen tipler oldugunuzu bildigim icin simdiden soyliyeyim samsun'dan, ankara'ya oradan bursa'ya kadar deplasmanlara gitmis biri olarak soyluyorum ve soruyorum bunlari. karaborsa rantlarindan yada derbi bileti icin biletix sirasindaki galatasaraylilarin hakkini gasp etmelerden falan hic bahsetmiyorum! sadece 11 nisan 2010 galatasaray diyarbakirspor macinda yapilanlardan ve aciklamanin ne kadar havada kalmis oldugundan bahsediyorum.
    aciklamanin sonunda 'zaten rijkaard'da bisey demedi, futbolcularda hakli oldugumuzu soyledi' denerek son bir aklanma calismasina da guliyim mi agliyim mi bilemedim. ne desin rijkaard yada futbolcular? aptal mi bu adamlar ki 'boyle sey gormedim, yaptiklari nezaketsiz ve kabaydi. taraftarlik bu degil, ilk bes dakika cok guzel bir protestoydu ancak sonrasinda adeta fenerbahce taraftari gibi davrandilar bir kisim taraftarlar' desinler? herkes hatirliyor gheorghe hagi teknik direktorluk yaptigi donemde, cekinmeden dogrulari soylediginde; kendini, kendinden olmayan galatasaraylidan bile ustun gorenler tarafindan nasil muamele edildi. hatta 'herkes gider biz kaliriz; biz galatasarayliyiz' bestesi de o gunlerde dogmustu. son olarak (bkz: #364467)
App Store'dan indirin Google Play'den alın