aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 404
    volkan seven isimli bir ultraslan yöneticisi bir açıklama yapmış. bir kısım çok dikkat çekici ;

    "gelelim kaptanımız arda turan konusuna..

    arda'nın kaptan olduğunu ilk öğrendiğimiz gün olduğu gibi şimdi de onu kaptan olarak görmekten büyük haz duyuyoruz.eminiz ki,protestodan arda turan da diğer futbolcularımız gibi gerekli dersi çıkaracaktır.sonuçta onun iyi olması önce kendisi sonra galatasaray'ımız için mutluluk verici olacaktır."

    şimdi sevgili volkan kardeşim , sormak istediğim çok şey var ama ilk olarak bunu sormak istiyorum. "maçlarda oynamamış bir adam" nasıl bir ders çıkarabilir ? oynamadığı halde "ders çıkarması gerektiğini" düşünmek "tehdit" değil midir ? yani bir gün arda turan'da kötü oynarsa "seni de ıslıklarız" mı demektir bu ?

    gelelim diğer konuya. "galatasaray daha iyi olsun diye yaptık" diyorsun. sevigli kardeşim , sen kimsin ki "galatasaray daha iyi olsun" diye kafana göre "metin oktay pankartlarını ters" asabiliyorsun ? sen kim oluyorsun ki "galatasaray daha iyi olsun" diye kafana göre "golleri ıslıklıyorsun ?" hepsini geçtim sevgili kardeşim ama sen kim oluyorsun ki "galatasaray iyi olsun" diye bir şeyler yapmaya kalkıyorsun. sen rijkaard mısın adnan polat mısın ? transferleri sen mi yapıyorsun yoksa maçları sen mi oynuyorsun ?

    umarım bu sorular için de bir takım cevaplar içeren açıklama gibi bir şey yazarsın. "haddimi" aşmış olabilirim artık kusura bakma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın