aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 402
    3-5 adam var ki ultraslan'da, ben asla laf edemem, çünkü adamlar gerçekten hayatlarını adamış. mesela ikizler bu sene perşembe madrid'de, pazar inönü deplasmanındalardı. yakından bir bakın adamların saçına ak düşmüş. sırf bedava bilet için yapılmaz bunlar. ama ne idüğü belirsiz, çapulcu bir grup var ki, hem ultraslan'ın, hem de galatasaray taraftarının adını kirletiyor. eski açığa gidin, tayfanın içine girin. ben derin galatasaray'a veya ultraslan'a aşina değilim, gözlemci gözüyle söylüyorum ki orada sırf bağırmak, en ufak şey için kavga çıkarmak için gelmiş çapulcuyla, tribün emekçisini anında ayırt edebilirsin zaten.

    herkes yanlış yapar. herkes yanlış kararlar verebilir. ama o 3-5 adamın yapması gereken önce tribünü çapulcu veletlerden temizlemek. o temizlikten sonra iş bize düşüyor. onların doldurduğu stad bile boş kalırken, bir de onlar gitmezse, boş stada oynarsa bu takım, bunun sorumluluğunu kim alacak?

    ultraslan'da çok ciddi sorunlar var. ve bunları çözecek olan yine ultraslan. numaralıyla kavga etmeleri mesela çok yanlıştı. bu taraftar dil, din, sınıf farkı olmadan tek yürek olmalı. bugünkü rezalet demek değildir ki ultraslan adı altında herkese saydırabiliriz. mesela alkollü maça gelme konusunda çok iyi bir tavır almışlardı, çünkü benim beş maçtan üçünde yanımda zil zurna adamlar oluyordu, e o adam napıyor, en ufak şeyde tribün içi kavga çıkarıyor. kepazelik. bir de metin oktay pankartına dikkat etmemelerine bozuldum... ve karaborsacılık... fenerbahçe maçında diyarbakır maçı kadar bağrılmaması.. ama bunlar hep biletini satan, maça sarhoş gelen veletlerin işleri. emekçileri ayrı tutalım. türk telekom arenada yeni, bambaşka bir başlangıç yapalım. birbirimizi kırmadan, birbirimize düşman olmadan. ve mümkünse ultraslan gibi artık ne yazık ki negatif çağrışımlar yapan bir isim altında değil. ama nerede..
App Store'dan indirin Google Play'den alın