• 223
    2. tur şampiyonlar ligi kuramız çok şanslı geldiği için sezonumuz gerçekçi olarak 8-9 ağustos'ta başlayacak. kurada gelen takımlar alt kalibre takımların da alt kalibre takımları (kura grubumuzdaki değil polonya ve slovenya, letonya takımı valmiera fc'den bile daha alt sınıf olduklarını başka bir entry'de yazmıştım), es kaza türk futbol tarihinin en büyük faciası olacaksa zaten icardi, paredes, bruno fernandes falan gelse de olacaktır.

    bu takım icardi ve rashica dahil transfer eklemese , üstüne boey, nelsson, zaniolo, torreira hepsini satıp o 80-90 milyon ile kimseyi almasa da şu kadroyu çıkarabiliyor:

    muslera
    dubois - kaan/emin - abdülkerim - kazımcan
    oliveira - berkan
    yunus - mertens - kerem
    barış alper (zaniolo satılmazsa zaniolo)

    bu bizim tarihi avrupa ön eleme kadrolarımızın %90'ından daha iyi bir kadro ve olması için 100 milyon euro kazanıp göt üstü yatmamız lazım.

    eğer olta attığımız balıklar büyük ise (orta sahada paredes, rabiot; sol bekte sosa) zamanı kullanmamız çok doğal. ilk aşamada bitirilecek transferler büyük ihtimalle mert müldür ve gurbetçilerdi (can uzun, yusuf kabadayı, eyüp aydın), onlarda bazı beklenmeyen pürüzler çıktı diye anlıyorum.

    bu yazın olayı doğal olarak suudi yatırım fonu olduğu için beklenmedik şeyler oluyor. 38 yaşında edin dzeko'yu getirmek için 2 yıl 9 milyon euro'yu gözden çıkarmak gerekiyor. bir forvet kapasak tabii ki içimiz rahat eder ama bence yaptığımız hamleler şu ana kadar doğru.
App Store'dan indirin Google Play'den alın