• 206
    gerek geçmiş deneyimlerimiz gerekse de erden timur'un a spor'da bahsettiği üzere ağustos ve eylül aylarında çok daha fazla hareketlilik yaşayacağımız ortada.

    transfer dönemi başında sükseli adam almamız çok zor. iki taraflı bir ilişki olmasından kaynaklı olarak futbolcular da daha iyi teklifleri beklediği için süreçler üzüyor. geçen sezon torreria, mertens, icardi, rashica gibi ilk 11'in dişlisi olan 4 isim lig başladıktan sonra takıma katılmıştı. abdülkerim iç transfer olduğu için erken bitmiş, oliviera ise gayet iyi bir anlaşma bulduğu için yine erkenden gelmişti.

    erden timur'a göre en azından ön elemeler öncesi en ihtiyaç duyduğumuz bölgelere transfer şartları zorlanacak. sol bek ve forvetten bahsetmişti. geri kalan kısımlar için aciliyetimiz olmadığından ağustos sonu eylül başına bakarız tarzı konuştu. doğrusu budur ancak bana kalırsa sol bekten önce orta saha önceliğimiz var. hatta forvetten de önce. sol bek için kazım can ve dubois alternatifleri ligi bile götürür. forvette direkt 9 numaramız yok ama barış ve zaniolo ilk birkaç maçı idare eder. ancak orta sahamız sıkıntılı maalesef. bana kalırsa orta sahaya 2 tane oyuncu alınması lazım öncelikle.

    hayırlısı diyelim. erden timur ve okan hocaya güvenimiz tam. bu sezon yusuf demir dışında tutmayan transferimiz olmadı. mertens, icardi, oliviera, rashica, abdülkerim olmasa şampiyon da olamazdık. görüldüğü üzere neredeyse takımın yarısı değiştiği halde şampiyon olabildik. dubois, boey'in gazabına uğradı. yusuf demir ise maalesef kendi sorunları nedeniyle oynamadı.

    avrupa'da başarı lazım diyorsak icardi ve sağlam 1 orta saha şart. kısacası ligimiz için mevcut kadromuz yeterlidir, diğer takımlardan çok daha iyidir. ayrılanlara rağmen böyle. ama konu şampiyonlar ligi'nde grubu geçmek ise öncelikle 2-3 iyi oyuncuya ihtiyacımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın