aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 315
    yeni besteyle amaclarini cok merak ediyorum. madem tepkiniz butun takima. cikip o zaman sozleri ingilizce soylesinlerde butun takim anlasin. ingilizce ancak stay with us ve ı love you diyebilen gruptan bunu beklemek aslinda cok sacma ama hakli oldugumu dusunuyorum.

    besteyi kimler duyacak? bizim yerliler. muhtemelen arda, mehmet topal, sabri, hakan balta vs. simdi bu adamlar her gece jo gibi parti mi yapiyorlarda ben bilmiyorum? birde bunlar aslinda elanodan'da fazla para aliyorlar. zaten tekmeyede kafa uzatmayanda bunlar degil mi?

    zaten mental ve psikolojik olarak çökmüş bir takimi tamamen yikmak ise amaclari taman yapsinlar ama sonra takim kotu diye sakin aglamasinlar. bu besteyi soyleyipte takimdan asla galibiyet beklemesinler.

    evet ultraslanda galatasarayi cok seviyor. evet takim son haftalardir ruhsuz oynuyor ama bunu dile getirmenin daha iyi yollari var. ve bu tepkiyi sadece yerlilere gosteremezsin. bu takimda jo gece alemlerindeyse, elano sadece parasini dusunuyorsa onlarada tepkini gostereksin. ha yok yabancilar ne anlar galatasaray ruhundan diyorsan, o zaman o cumleleri soylemeyeceksin!.

    zaman zaman kotu oynayan, zaman zamanda iyi oynayan ve sevgilisiyle gezip tozan ama sahada asla ruhsuz olmayan ardaya boyle yuklenemezsin!

    ultraslana karsi degilim. ama bu besteyi soylememeleri lazim. 5 dakika sessiz protesto butun takima mesaji verir zaten.

    gazetelerde yalan veya dogru galatasarayda yabanci-yerli ayrimi var diye haberler cikiyorsa ve biz bunlara * uzuluyorsak, kendimizinde yerli ve yabanci ayrimi yapmamamiz lazim. besteyle ne alakasi var demeyin. sadece yerliler anlayacaksa cok alakasi var.

    tekrar soyluyorum: ultraslana karsi degilim*, elanoyada karsi degilim. ardaninda hatalari var ama galatasaray bir takimdir. alkislayacaksak butun takimi, protesto edeceksekde butun takimi etmeliyiz

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın