aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 302
    yıllarca arkasinda durdugum olusum oldu ultraslan. elestirmekle bitmeyecek bir hal aldi simdi. ama bugun gerceklesek olan protestoyu (5 dakikalik sessizlik) protestosunu kendimce destekliyorum. bu protestonun benzerleri yanilmiyorsam daha once ozhan canaydin istifa etsin, levent bicakci istifa etsin diye de yapildi ama gun gectikce biseylerden sikayetci olan bir hal almaya basladik. igne cuvaldiniz meselesi. daha once de dedigimiz gibi uustunuzde ki forma guc verir size hakkini verin sadece . bu duzene uyman ve galatasaray formasini giyen herkesi elestirmek hakkimizdir.
    arda turan bu takimin evlatlarindan, yetistirdigi en buyuk yeteneklerdendir ancak hic bir futbolcu galatasaraydan buyuk degildir. zaten bunu ne arda idda etmistir nede bir baskasi. yani arda da peygamber degil, gun gelicek elestiricez belki ama kiz arkadasina kadar uzanan bir hakaret ne galatasarayliliga yakisir ne de insanliga. ozaman senin sinem kobala kufreden fenerbahce seyircisinden ne farkin kaldi. ultraslan simdi soyle nerdesin sen? daha nasil rezil ediceksin sen?

    belkide sadece bu kita soylense, kisilere indirgenmese daha mantikli olma ihtimali olan bir protesto olacakti, ne yazik ki biz kendi icimizde ki degerleri kaybetmekteyiz.

    söyleyin çok mu bir şey istedik
    "formanın hakkını ver!" dedik
    biz yeri geldi 14 sene bekledik
    sizin gibi ruhsuz görmedik
App Store'dan indirin Google Play'den alın