resim
Taylan Antalyalı
Takım:Bodrum FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3611
    kötü kurulan kadronun en büyük mağdurlarından.

    getirin kevin de bruyne'u soluna 35 yaşında babel, önüne cicaldau, halil dervişoğlu koyun. "kardeş bundan sonra 6 numara oynayacaksın, savunma sana emanet, topu da sen çıkaracaksın. çayı da sen koyacaksın" deyin bir de o zaman izleyelim kevin de bruyne'u.

    taylan'a tüm yükü yükleyip rezil olduğumuz dönemlerde bu takımın xgsi bugünden çok farklı değildi. hiçbir maçı kıramadığımız için, millet 1.5 xgden 3 gol çıkarırken biz 3.5xgden ancak 1 gol çıkardığımız için o kadar faydasız arasından ihale taylan'a berkan'a kaldı. bugün boey'e, nelsson'a 25m euro fiyat çekiyorsan, herkes değerine değer kattıysa en büyük sebeplerinden birisi icardi'nin kırdığı maçlar. icardi geçen sene gelmiş olsaydı 38 maç ile ittire kaktıra 81 puan toplayan ts yerine şampiyon olurduk. sadece icardi değişikliği yeterdi.

    taylan bu takımın seviyesini tabi ki yukarı çekemez ama sergio oliveria'nın tükendiği, son 5-10 maçta olduğu gibi sahada bizi 10 kişi oynattığı zamanlarda gayet yerini alabilir. yetenekleri sınırlıdır ama karakteri ve aidiyeti yüksektir. 3 kulvarda mücadele edeceğimiz bir sezonda çok da güzel kendine yer bulabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın