resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 36568
    okan buruk için çok sevindiğine eminim. inşallah okan hoca da senin gibi çok çok büyük başarılar yaşar takımımızda. uzun vadede okan buruk'tan tek beklentim var; senin bana, bizlere verdiğin güven hissini vermesi.

    açmak gerekirse; dünyanın gelmiş geçmiş en büyük teknik direktörü olmayabilirsin belki; ama benim için ve eminim daha milyonlarca galatasaraylı için galatasaray'ın başındaki fatih terim olarak o anda dünya üzerindeki galatasaray'ı yönetebilecek en iyi hocasın. takım ne kadar kötü oynarsa oynasın kafamda hep hoca bir şekilde toparlar, hocanın kafasında bir düşündüğü vardır; hocam da en az bizim kadar üzülüyordur kesin planları yapmıştır diye düşündüm hep.

    tekrar yollar kesişir mi hiç bilemiyorum; ister miyim ona da emin değilim; çünkü seni daha fazla kırma olasılığımızdan da çok korkuyorum. yine de 1-2 sene içinde avrupa'dan bir kupa getirse okan hocam, izin istese bizlerden; ben şu interin başına bir geçsem dese mesela... son bir dans olsa seninle eminim deliler gibi sevinirim şu senaryoya.

    iyi ki varsın hocam, allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin ailenle, sevdiklerinle, galatasarayımızla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın