resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 4972
    galatasaray'ın bayrak adamı. bunu da öyle tırışkadan, rakiplerin hırt oyuncuları gibi taraftara oynayarak değil; taraftara rağmen, performansıyla, çalışmasıyla, tırnaklarıyla kazıya kazıya yaptı. 3. ligden geldi bu topçu. formayı üstüne giydiği andan itibaren hayvanlar gibi geliştiriyor kendini. kazıya kazıya formayı aldı, alın teriyle de üstünde taşıyor. geçen sene takımın namusunu kurtaran da avrupa'da eski günlerin anılarını yeşerten de kendisiydi. marcao ile kavgasında üstüne gidilen de kendisi olmuştu. en ufak hatasında yerden yere vurulan da kendisi. küsmedi, çalışmayı bırakmadı, tonla gol atıyorum maaşım az diye ağlamadı.

    hala mesela top kontrolünde sıkıntı yaşadığında tepki görüyor ve buna inanamıyorum. olur arkadaşlar olur. hata da yapacak. hata yapmasa her şeyiyle muhteşem olsa bizde ne işi var? ama birçok şeyi muhteşem yapıyor. hızı, şutu, pasları, takımın yıldızları ile muhteşem uyumu. dünyanın sayılı golcülerinden icardi ile, napoli efsanesi mertens ile olan uyumu bile nasıl muhteşem bir star'a evrildiğinin en net kanıtı. bu arada 2022-2023 sezonunun da çok yüksek ihtimalle asist kralı olacak. son 2 sezonda bütün kulvarlar dahil edildiğinde hep double double istatistiği ile bitiriyor.

    umarım bu takımın bayrak adamı olmaya devam edersin kerem. arkandayız. muslera sonrası da kaptanımız olacaksın. yıldızlarla ilişkin, genç topçularla uyumun, rakibe eyvallahının olmaması bunlar hep güzel şeyler. şampiyonluk kutlamasına bile şampiyonlar ligi müziği ile çıkman galatasarayın büyüklüğünü ne denli özümsediğinin en net göstergesi.

    seninleyiz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın