aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 292
    özellikle internette her kötü olaydan sonra sorumlu tutulan oluşum. 90 lira bilet fiyatı olur. her maça giden tribüncü kesim bilet alamaz. biletler zengin kodomonlara gider. tribünde performans kötü gidince de suç ultraslan'ın olur. tribünde bağırın ulaan diye seslenirler kaba olurlar. sanırım şunu bekliyoruz :

    lütfen yapacağımız besteye katılarak bizi ve taraftarımızı memnun eder misiniz beyefendi ?

    tribün kötü olur. ama neden kötü olmuş sorgulanmaz. direk ultraslan yazılır, getire tıklanır, nefret kusulur. bunları yapmak yerine adam gibi bilet alınsa çekirdek kenara atılıp bestelere katılınsa farklı olacak. ama yok. adamlar güzel bir şey düşünür hayata geçirecek. hemen ters tepki. atın kardeşim şu önyargıları artık. galatasaray'a nasıl faydalı oluruz onu tartışın şurda. içlerinde kötü adamlar var diye bırakıp gitmeyin. madem bu kadar tribüncüyüz inadına üstüne gidin. gidin inadına bağırın. sizi ultraslan mı tutuyor tribünde bağırmayın diye.

    adamların yaptığı çoğu besteden haberimiz yok, beste üretmek için ua best' e bir kez uğramamışız hala burada laf atmakla meşgulüz. önyargıları atın onlardan daha çok olun. kötü adamları önce azınlığa düşürün sonra da kovun içimzden. bilin ki biz burada yazdıkça onlar daha çok sömürecek. inadına gidin deli gibi bağırın o maçta. gidin abi pankart tutayım deyin. abi ben davul da çalarım deyin. abi resmim güzel koreografi yapcam deyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın