• 646
    2008 yılında galatasaray'ın şampiyon olduğu ancak henüz şampiyonun kesinleşmediği o sezonda da şunları söylemiş hıncal uluç.

    --- alıntı ---
    beşiktaş kötü yönetim içinde çürüyor. del bosque'ye servet kaptıranlar, üç otuz para alacağını ödeyemedikleri rico'yu en kritik maç öncesi kadro dışı bırakıp takımı ve puanları satma pahasına, paçalarını kurtarmaya bakıyorlar ve hâlâ o kulübün başında kalıyorlar. bunlar mı şampiyon olacak?. güldürmeyin beni..
    galatasaray kalli ve ona seyirci kalan ve de hatta arkasında durmakta ısrar eden adnan polat tarafından darmadağın edildi. kongre bu polat'ı mükafaten bir de başkanlığa getirdi. bu kalli ve bu ahmet akçan'la galatasaray seneye avrupa'da oynama hakkını kazanırsa, eyüp sultan'da 50 koyun kessinler..
    yani..
    nerden baksanız iş bitmiştir. ne sahada, ne masa başında fener'in eline su dökme imkânı yoktur.
    bundan sonra lig, kim ikinci olup şampiyonlar ligi'ne, kim üçüncülükte uefa'ya gidecek onun için oynanacaktır.
    şampiyonlar ligi adayım ve arzum, sivas.. uefa'ya da beşiktaş ile galatasaray'dan hangisi daha az dökülürse o gider.. aslında ertuğrul sağlam, kalli'den kat kat sağlam ama, onun da elindeki malzeme yetersiz.
    --- alıntı ---

    http://www.sabah.com.tr/...ce_sampiyon_olmustur

    bir adamın kehanetlerinden birisi olsun bari tutmaz mı? bir insan nasıl böylesine kör olabilir; nasıl böyle körü körüne karalar?
App Store'dan indirin Google Play'den alın