• 169
    1) bein' de imza atakrken tahattut ettiği parayı ödemiyor zaten. hatırlarsanız bir kaç kez indirim talep ettiler ve aldilarda.
    2 bein' in yayın gelirlerini ödemede geciktirmeler yaşadığını hepimiz okuduk, duyduk.
    3)trt' de yayınlanan bazi saçma sapan dizilere ödenen para kesilir. taraftarlar arasinda anket yapılsa çoğumuzunizlemedigi ortaya çıkacaktır.
    4) maç yayını sayesinde trt ekstra gelir elde edecektir.
    5) hala kesilmeye devam ediyor mu bilmiyorum ama faturalarimizdan kesilecek aylık toplam 20 tl ye dahi razı olurum. bugün sadece galatasarayac paketini alsam, aylık 100 tl den fazladır tahminim. internetten baktığımda türkiye'de 40 milyon konut olduğunu okudum. en kotu yarısının aboneliği olsa aylık 20 tl'den 400 milyon kaynak demek. biz bunu aylık 10 tl diyelim, 200 milyon yapar. yılda 2,4 milyar tl.
    6) maçların sifresiz yayinlanmasi sayesinde kaçak yayın olayı çok çok azalacak ve haliyle oradan da kulüplere ekstra gelir gelecektir.

    ekleme: kendisi ile ilgili yorum değilde yaşanmışlıklardan, gerceklerden yola çıkarak uzun bir entry yazdım ama sonra sildim. çünkü cehaletin kader olmaktan çıkıp bir tercihe dönüştüğü günümüzde, ağzıyla kuş tutsa millete yaranamayacaktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın