resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 36523
    geçen sezon kurduğu kadroda tutmayan, yanlış transfer diye nitelendirebileceğimiz oyuncular vardır.

    ki zaten geçen sezon istediği şey genç sayılabilecek oyunculardan kurulu bir kadro yapıp, yine falcao gibi facialar yerine gelecekte bu oyuncuların satışından para getirebilmektir. bunu yapabilecek bir adam varsa zaten kendisidir. geçen sezonki başarısızlık zaten beklenen bir başarısızlıktır, küme düşme potası gibi durumlar beklenmeyen durumlardır, o da zaten hakem katliamları sebebiyledir.

    gördüğümüz gibi bu taktiği kendisiyle olmasa dahi tutmaktadır. sene başında bu yıl kurduğumuz kadronun ana kaynağı marcao’nun getirdiği para olmuştur. şu an konuştuğumuz paraların da herkes farkında zaten.

    geçen sene kendisi sezonun yarısına takımla çıkmış, galatasaray ligde bu yarım sezonda sadece iki penaltı kazanmıştır. o iki penaltı da aynı maçta. kendisi gittikten sonra sezonun diğer yarısındaki penaltı performansımız ise bizim geçen yıl ligin en fazla penaltı kazanan takımı olmamızı sağlamıştır. bilmem anlatabiliyor muyum.

    kendisinin galatasaray’a getirdiği fayda, muhtemelen diğer tüm insanların galatasaray’a getirdiği faydadan daha fazladır. tamam, istenen oldu ve gitti, isterseniz hala etkisinin olduğu başarılarla artık bi sevinmeye falan bakıp kendisini rahat bırakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın