resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 749
    ben hiç "daha 18 yaşında" bahanesini geçerli bulmam. bir insan 18inde neyse 80inde de odur. insan hata yapar, öğrenir, ders çıkarır, gelişir ama karakteri değişmez.

    ardanın karakteri tam fenerbahçe camiasına uygun gelişmiş. kendine doğru çevre edinir, doğru kişilerden akıl hocalığı alır, kişisel gelişim ve yaşam koçu edinir, ultra profesyonel hareket eder ve vizyonunu geniş tutarsa olumsuz yönlerini törpüleyebilir. taraftara, koça, yönetime yaranma çizgisinde giderse kendisinden bi halt olmaz.

    yetenek olarak görüşüm; skalası geniş ama potansiyeline ulaşma ihtimalini zayıf görüyorum. bu 1000 dakikalık oyununda pohpohlanmanın ve dokunulmaz oyuncu rolünde olmanın de etkisiyle olduğundan daha etkili gözüktü. ancak defoları ortaya çıkmaya başladı, rakip çözüm üretmeye başladı, oyun içinde kaybolmaya başladı ve daha ortalama bir görüntü çizmeye başladı.

    fiziken zayıf ve solunu kapattığınızda oyunda tutmaya tahammül edilemeyecek bir etkisi var. fener ve jesus bakalım onu kazanmayı mı seçecek, yoksa belirli sürelerde oynatıp lig için umudunu kovalamayı mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın