• 3045
    galatasaray'ın alacağı türk oyunculara göre şekillenecek sayıdır. şimdi galatasaray gidip boey ve nelsson'dan 30 milyon üstü kazanır yerlerine mert müldür, ozan kabak ve 10 numaraya hakan çalhanoğlu falan çekerse sınırlama kaldırılır.

    bence çok net gördüler ki bizim türk oyuncularımız rakiplerimizin yerlilerinden çok daha kaliteli. kerem, abdülkerim, kaan, barış, yunus, kazımcan, berkan, okan ve emin abartmıyorum hepsi çok rahat rakiplerimizin ilk 11'inin vazgeçilmezi olurdu. bu çocuklar bizde forma yarışına giriyor. rakiplerimiz ise işte emre morlar, sametler, tayfunlar, onur bulutlar ile debeleniyor. yerli olarak keşke bizde forma giyse dediğim tek oyuncu arda güler, onun da akıbeti belirsiz fenerde. her an yurtdışına kaçabilir.

    işte bu yüzden bizimle baş etmelerinin tek yolu yabancı sınırını serbest bırakıp yerli oyuncularda yakaladığımız kalite avantajını ortadan kaldırmak. özellikle yukarıda bahsettiğim gibi hakan gibi ozan gibi mert gibi uluslararası türk oyuncuları getirirsek bir daha yabancı sınırı göremeyiz bu ülkede.
App Store'dan indirin Google Play'den alın