• 1432
    dün oynanan maçtan* sonra inanın sinirlerim gerildi. son yarım saatte bu dökülen sivasspora karşı bu kadar ruhsuz, bitsede gitsek havalarında bam güm vurularak top oynanmaz. bakın top oynamak diyorum biz dün akşam top mop oynamadık*. hakem sertliğe göz yumdu tamam. zaten hakemler, lig başından beri futbol oynamak isteyenle oynatmamak isteyeni ayırtedemeyecek kadar kör olduklarından ona değinmeyeceğim. beş defa sarı kart görmesi gereken sivaslı zenci tekvandocu* 1 kart görerek karşılaşmayı tamamladı. ama inanın hiç üzülmedim hakemin bu bariz hatalarına çünkü top mop oynamıyoruz. sivasspor sanki manchester unitedmış gibi bizi sahamıza hapsetti. aslında hapsolan galatasaray'dı. ne iki pas yapıp top çevirmeyi denediler ne de direk gole yönelik gitmeyi düşündüler bizim zeka özürlü futbolcularımız. utandım oynadığımız bu kötü oyundan dolayı ben utandımda futbolcularımız utanmadı. hele hele son dakikalara doğru dua ettim sivas'ın gol atması için. o golde daha önceden gelecek iken 90+1'de geldi. o dakikada gol yemesek 90+4'te yiyecektik eminim.

    kalan altı maçı deneyim kazanması için sahaya (bkz: a2 futbol takımı) ağırlıklı takımla çıkması gerektiğine inanıyorum. bu ruhsuzlar ordusu sahada olacağına en azından gençlerimizi sahada görmüş oluruz. diyarbakır maçına ;

    ufuk- uğur- neill- semih-çetin- caner öztel- emre çolak-gio-anıl dilaver-cem sultan-berkin ilk onbiri ile çıkalım...ya da buna yakın bir kadro olsun işte..
App Store'dan indirin Google Play'den alın