• 519
    bırakmıştım ve yaklaşık 20 yıldır kullanmıyordum. canımın isteyebileceği, nefsimin tetiklenebileceği yerlerden uzak durmaya çalıştım bu geçen 20 yılda. azaltarak bırakma yöntemini denemiş ve başarılı olmuştum oysa yıllar önce, bir anda kesememiştim. ilk zamanlar çok zorluydu, ortamdakilerin rahat rahat kullanmasından etkileniyordu nefsim. bir ramazan ayına denk geldi bırakma sürecim. sahurdan iftara kadar ağzıma almayıp, iftardan sonra odama geçip 1 taneyle efkar dağıtıyordum.

    malesef galatasaray'ın bu denli doğranması sonrası daha fazla dayanamadım ve başladım. oysa tek bir tane bile başlaman için yeterli diye uyarmıştı bırakanlar.

    ne olduysa (bkz: 15 nisan 2023 fenerbahçe ankaragücü maçı)nda verilen penaltı sonrası oldu. dayanamadım ve sizin yapacağınız işin amk dedim, sonrasında da devamı geldi.

    küfüre başladım arkadaşlar. şimdilik dudak tiryakiliği şeklinde pij gibi, pezemenk gibi küçük küfürler ediyorum. umarım abartmam.

    metin abi diye bir tanıdığım var, ondan uzak durmam lazım. günde 50-60 adet hem de ciğerden ana, bacı düz gidiyor. abi bünyene yazık, yapma diyorum. bünyemi sikeyim diyor bana.

    "senin konuyu bağlayacağın yerin amk." diyerek bana eşlik eden arkadaşlara teşekkür ederim. yalnız küfür edilmiyor be, ortam lazım. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın