• 92
    saygıdeğer hocam,

    şampiyonluk yolunda son 9 haftalık düzlüğe girmiş bulunmaktayız, herhangi bir ara yok, son 9 final ve her maçın da kendi hikâyesi olacak.

    iş bu mektup sadece okan buruk için değil, okan hocam sana yazıyorum taraftarım sen anla şeklinde de olacak.

    biz galatasaray'ız, artık bu dakikadan sonra sadece sahada futbolun değil genlerin ve kültürün de bir mücadeleye katıldığını ve nasıl galip geldiğini de göreceğiz.
    okan hocam sen bu geleneği en iyisinden öğrendin, bir taraftar olarak bu kulüp bana bile şampiyonluk yolunda nasıl ilerlemek gerektiğini öğrettiyse, bizzat şampiyonlukların içinde olan size dünden öğretmiştir.
    öğretti de, neden biliyor musunuz, size akhisarspor'da türkiye kupası kazandıran ekol bu ekol, size başakşehir ile lig şampiyonluğu kazandıran genetik bu genler.
    ve şimdi sıra her şeyin başladığı yerde bu işi bitirmeye geldi.
    ben çok rahatım, siz de rahat olun hocam, taraftarlar da sakin olmalı.

    son 9 hafta 6 puan öndeyiz, 5 tanesi iç saha maçı olacak, direkt rakibimiz de son hafta içeriye geliyor.
    bunun bize ne gibi avantajları var bir çırpıda bakalım; eğer fenerbahçe maçını kaybetmezsek onun haricinde kalan 8 maçın 3 tanesinde beraberlik hakkımız var, yani fb maçı da dahil edilirse son 9 maçta 5 galibiyet 4 beraberlik ile şampiyonuz.
    hadi bir tane de kötü senaryo yazalım, son fenerbahçe maçına gelene kadar oynanan 8 haftada, fenerbahçe bizden toplam 9 puan fazla toplamış olsun ve son maça da 3 puan geride çıkalım, maçı aldığımız anda şampiyonuz.
    muslera, nelson, sergio, icardi, mertens, kerem o büyük maçı almaz mı sizce? deplasmanda güle oynaya 3 atmadık mı, beşiktaş 10 kişiyle 30 dakikada 4 gol atmadı mı bunlara?

    hiçbir şey yok ya bu fenerbahçe'de, son derece vasat bir kadroları var. inanmazsanız bakalım beraber; kaleci altay ne başardı bugüne kadar, stoperleri samet kazma, szalai bir sürü defosu var yamalı bohça gibi stoper, sol bekleri yok lincoln sakat, ostorwelde sakat, alioski bek değil.
    ismail yüksek birkaç sene önce tff 1. ligden küme düştü, arao komisyon transferi herhalde yarım vites oyuncu, emre mor yeni sünnet olmuş çocuk gibi, pedro, serdar dursun...
    allah aşkına şu kadronun vasatlığına bakın.
    bugüne kadar hakem ittirmeleri ve sahtekarlık ile ancak bu noktaya kadar gelebildiler.
    son hafta bunların bizim staddan çıkma şansı yok.
    fenerbahçe taraftarı bile inanmıyor, umutları erkenden bitse onlar için daha iyi olacaktı, şimdi daha fazla acı çekip kaybedecekler. bu senaryo da bize daha görkemli bir şampiyonluk getirecek.

    okan hocam senden taktiksel olarak tek şey istiyorum; bek oyuncuları bek olduğunu bilsinler kanat oyuncukarı kanat olduğunu bilsin, kısacası her oyuncu kendi yerinde oynasın. alengirli işlere gerek yok, ligdeki rakiplerin kalitesi eti budu belli.
    sezonun akışı bize hangi ilk 11 ile çıkacağımızı gösterdi.
    muslera- boey, nelsson, abdülkerim, kazımcan - torreira, sergio, mertens - rashica, kerem- icardi.
    mümkün olduğu sürece her maça bu 11 başlamalı.
    dakika 60 sonrası mertens yorulursa zaniolo girer, merkeze midtsjö ile ekstra oyuncu atabiliriz, kanada zaman zaman yunus olabilir, beke dubois olabilir, abdülkerim olmazsa emin ve kaan olabilir.
    kadro konusunda hem fikir olduğumuzu düşünüyorum, zaten biz 14 maçlık seriyi de bu kadroyla yaptık.

    fatih karagümrük gibi bir takım bile bu ligde 13 maçlık yenilmezlik serisi yaptı, biz kalan 9 haftada yenilmezlik serisi yaparsak bitti bu iş. oyun içinde de gereksiz risklere girmemek lazım.
    beklerin kanat forvet gibi oynaması bizim en büyük problemimiz, bekler şuanki durumdan biraz daha geride dengeli şekilde oynasa inanın o kontraların bir çoğunu yemeyeceğiz, zaten biz bir şekilde gol atarız rakibe.
    tekrar ediyorum; bek oyuncuları dengeli olmalı, 2 merkez orta saha merkez orta saha olduğunu bilmeli, kerem ve rashica kanat olduğunu bilmeli, 10 numarayı mertens'e ileriyi de icardi'ye bırakalım. formül bu kadar basit, idmanlarda da bol bol duran top çalışmak lazım.

    en kaliteli kadro bizde, taraftar ve yönetim olarak lale orta ile de her yerde yüz yüze gelmeye devam edeceğiz.
    sahadakiler de gerekeni yapacaktır. bugüne kadar verilen tüm emeklerin neticesini almak için son bir dans kaldı ve en büyük mücadeleyi de şimdi vermeliyiz. çıkın ve şampiyon gibi oynayın.
    allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın