aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 6791
    adı ultraslan olup,adıyla bu kadar ters olan başka bir oluşum yoktur. ultraslan,biat zihniyetin temsilcisidir.
    ultraslan en son ne zaman bir protestoya katıldığını gördünüz?.en son ne zaman yürüyüş filan düzenlediler?. düzenleseler bile arkasından kaç kişi gelir? kendi adamları dışında, bu tiplerin arkasında kim yürür.

    galatasaray tribünleri recep tayyip erdoğan'ı iki kere yuhaladılar. ikisinde de ultraslan tarafından başlatılmadı.
    ilkinde hamburg ile oynadığımız ve 3-2 yenildiğimiz maç. diğer ise; aslantepe'nin açılışı. bu iki büyük protestoda ultraslan bizi susturmaya çalıştı. dediğim gibi sistemin,gücün adamlarıdır.

    düşünün 19 mayıs 2007 sulu derbisinden bile yoklardı. kapalı tribün sisteme savaşırken, bunlar polise saldırmayın diyorlardı. her zaman sistemin adamlarıdır. bunu herkes bilir, bu kadar ezilmemizin tek sebepleridir. uzun uzun yazmaya gerek yok.

    en son şampiyon olduğumuz 2018-2019 sezonunda bile hakemler bizi doğruyordu. o zaman şans yaver gittide son başakşehir maçında 4 gol atabildik. yoksa yine elimizden alıyorlardı. düşünün bunlar o zamandan beri bu olayları izliyorlar.

    artık ultraslan yaşlandı. sözde liderleri yaşlandı, değişim lazım. daha avrupa maçlarında götürdükleri paraları, bilet satışlarını yazmıyorum.

    https://www.youtube.com/...mp;feature=emb_title
App Store'dan indirin Google Play'den alın