aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 51
    söyleyeceklerimi başakşehir maçından hemen sonra yapacağımız yayına saklıyordum ama bize verdiğiniz değerle beraber yazdığınız şeylere yönelik birkaç bir şey karalamak isterim.

    öncelikle kızdığınız ya da sinirlendiğiniz konuları sonuna kadar anlıyorum ve buna karşı zaten söylenecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. yalnız şunu da belirtmek isterim ki senelerdir bu kanal bünyesinde galatasaray programı yapıyorum. genellikle kimseye sataşmadan, toksikleşmeden ve hep yapıcı bir program yapmaya çalıştım ama mecburen sivrilmek durumundan kaldığımız anlar da oldu.

    bundan 2 sene önce bir murat aşık mevzusu olmuştu ki hatırlayan o olayı hatırlar. yaptığım bir konuşma yüzünden kanal 2 gecede 10bin fenerli abone kaybetmişti tepkiler sebebiyle ve bu olay da dahil olmak üzere söylediğim tek bir şey için "girmesek mi bu toplara" tadında bir şey duymadım. zaten böyle bir uyarıyı yapmaya yeltenecek herhangi bir yerde durmam mümkün değil. tv 8,5'ta da yayın yaparken aynı şeyleri duydum hep "tabii acun'un kanalındasın konuşamazsın" tadında şeyler. alanyaspor maçından sonra yaptığımız yayın hala tv8,5 youtube hesabında duruyor, izleyebilirsiniz.

    tv 8,5'ta yaptığımız yayın öncesi acun ılıcalı'ya bizzat sorduğum soru şuydu: "yeri gelecek tabii ki hakaret ve aşağılama olmadan sivrileceğimiz durumlar olacak. burada editoryel bir müdahale söz konusu olacak mı? eğer olursa bu programı yapmamızın hiçbir anlamı yok" kendisi de bana asla böyle bir şeyin yaşanmayacağını garanti etmişti ki yaşanmamıştı da.

    sözün özü şu ki yayın yaptığım ya da yapacağım herhangi bir yerde en azından kendi söyleyeceklerime müdahale edebilecek tek bir kişi yok çünkü kimseyle göbek bağım yok, maddı kazancımı elde ettiğim yer burası değil. kanalın patronuymuş, türkiye'nin en zengin adamlarından biriymiş beni bağlamaz. yeri geldiğinde herkese verilecek bir cevap vardır. benim için sorun verilecek bir cevap varken bana bu ortamın sağlanmadığı anda başlar. değer verip burada hakkımızda karalayan tüm sözlük yazarlarına teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın