resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 36338
    bu milli takıma hiç bulaşmasın hoca. bütün ihaleyi üzerine yıkacak adam aranıyor zaten. ki bence milli takımda gereğinden fazla bile çalıştı fatih hoca. en verimli olacak yıllarını milli takımda harcadı. önceki entrylerde de belirtildiği gibi son dans yapacaksa bence çok sevildiği ve saygı gördüğü italya muhteşem bir final olur kendisi için. hele ki gittiği yerde başarı kazanırsa ve adından söz ettirirse türkiye'de bulunan gözü dönmüş fatih terim düşmanı tüm rakip takım taraftarlarını susturur. milli takıma gelecek olsa türkiye'deki iki kutuplu ortam ve sığ bakış yine hocanın maaşını konuşur.

    fatih hoca bence artık bu ülkede çalışma şevkini de yitirdi. son yılları hep idareten geçirdi. kendisinin en önemli alametifarikası olan futbol cesareti yerini daha muhafazakar bir anlayışa bıraktı. sürekli üzerine oynanılması ve cezalarla sindirilmeye çalışılması kendisinin enerjisini ve isteğini azalttı. benim gözlemlerim bunlar.

    umuyorum italya'da başa güreşen bir takımla anlaşır. sampaoli, ispanya'da sevilla'yı çalıştırabiliyorsa kendisi çok rahat şans bulacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın