resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 36336
    kendisine teklif gelmesi halinde milli takıma hiç düşünmeden gidecek olan galatasaray efsanesi.

    fatih hoca bu dakikadan sonra dünyada sadece türkiye a milli takımını alıştırabilir. galatasaray defterinin kapandığını düşünüyorum, (70 yaşından sonra, kulüpte çok büyük bir kriz olup kendisine "gel şu sezonu bitir" denmediği sürece, cevat güler veya bülent ünder gibi mesela) kendisine yurt dışından falan da teklif gelmeyeceğini biliyoruz.

    kariyerinin sonunda, yılın 60 günü ancak çalışacağı, parasını alacağı ve uzun süredir de başarıya aç bir milli takım onun için harika bir "son dans" demek. gidiş de onu gösteriyor. federasyonun kafasını bu noktada karıştıracak tek isim sergen yalçın olur. muhtemelen o da dünden sonra gün sayıyordur.

    son olarak da, hocayı çok severiz ama 2011-13 arasında, "sezon bitsin bu işleri konuşacağım" dediği, kendisine ceza yağdıran ve "ülke futbolunun refahı için" play-off icat eden federasyonla birkaç ay sonra kameralar önünde gülerek, ünal aysal'a inat, "kader birliği yaptığı dostluklar kuran" kendisinin, çok da federasyonu, galatasaray'a yapılan haksızlıkları düşüneceğini sanmıyorum. teklif gelirse imzayı atar, hiç düşünmeden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın