resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 36331
    milli takıma gelirse orta vadede başarı getirecek bir sistem kurduktan sonra tahminen 2-3. senesinde kovulacak ve kurduğu sistemin kaymağını yerine getirilecek kötü niyetli bir filozof yiyecek ve aynı filozof sonrasında türk futbolunun dibine dinamit attıktan sonra tazminatını alıp kaçacaktır.

    o yüzden kendisinin kendi milletinin gözünde bile itibarı olmayan bir kurumun milli takımında yeri yoktur. bu göreve gelmesi kendisinin itibarını kaybetmesinden başka bir işe yaramayacaktır. türk futboluna verdiği onca emeğin ve kazandırdıklarının ardından meclisinde aldığı maaşın tartışıldığı, kendisine emanet bırakılan bir kadını taciz eden sapık bir kebapçı ile girdiği münakaşa sonrası tacizcinin heykelinin dikildiği, istifası kabul edilmeyip saatler sonra kovulduğunu tebliğ eden bir federasyona sahip olan, galatasaray'ın teknik direktörü iken ağzını açtığında 8 maç ceza verilen(bu sonuncusunda tepki veremeyen galatasaray yönetimi ve taraftarının da payı vardır) bir ülkenin insanına vereceği en ufak bir hizmet yoktur.

    herkes başının çaresine baksın... yok öyle her dara düşüldüğünde hocamın kapısında ağlamak, gidin şenol güneş'i getirin de italya nasıl antreman yapıyor onu öğrenelim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın