• 81
    sevgili hocam;

    bu mektup sana naçizane uyarım, taraftarımıza da sitemimdir. öncelikle geçen sezonu 13. bitiren takımı bu sene ayağa kaldırıp saha içinde güçlü bir oyunla rekor kırdıran bir seri yakalayabildiğin için canı gönülden tebrik ederim. tarihimize gurur duyacağımız bir ilki daha not düşmüş oldun.

    ama hayatını futboldan kazanmış biri olarak hepimizden çok daha iyi bildiğin şeyi bir kez daha tecrübe etmiş de oldun; futbolda dün yoktur. kırılması zor o müthiş seri sonrası tek bir hafta yetti bütün güzel havayı değiştirmeye. homurdanmalar da başladı tabi, dozajı düşük de olsa kadro tercihine yönelik eleştiriler ve icardi ile torreira izinleri üzerinden otorite eleştirileri. elbette ki eleştiri olacak, eleştiri ve daha iyiyi arama çabası bu camianın genlerine işlemiş ve ne mutlu ki. fakat biz son yıllarda elmayla armutu birbirine karıştırır olduk. yakın sezonlarda acı bir şekilde tecrübe ettiğim şu ki; taraflı mhk başkanının adaletsiz kararlar veren hakemleri, var sistemi ile ligi dizayn edenler, rakibe verilen ayrıcalıklar ve rakibin medyadaki algıları gün gibi ortadayken bir süre sonra bu eleştiriler, şu bu haksızlıklar var ama biz de ne oynuyoruz'a evriliyo. sonrasında ise sadece biz ne oynuyoruz ki olarak güncelleniyo ve diğer unsurların hepsi unutuluveriyo. birlikte avrupa kupası getirdiğiniz kulübümüzün efsanesini bile böylesi bok çukurunda yapayalnız bıraktığımız zamanlar oldu maalesef ki hocam.

    sezon başında üst üste puan kayıplarının olduğu dönemde ilk sınavını verdin ve o eşiği geçerek 5 puan geriden gelip ligi domine ettin. şimdi ikinci sınavın başlıyor hocam. bu sınavın lider kalabilmek ve karşı tarafın her türlü belden aşağı ve saha dışı imtiyazları alıp yarışmaya çalışmasına bize her yol mubah demesine rağmen kulaklarını tıkayıp her maça final havasında takımını hazırlamak. ilk sınavından çok daha zorlu bir sınav, ama eminim ki bu sınavı da alnının akıyla geçeceksin ve bu fırsatı hep rakiplere hem bizim objektif! taraftarlarımıza vermeyeceksin.

    allah yardımcın olsun.

    saygılar hocam...
App Store'dan indirin Google Play'den alın