resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 36301
    türkiye'nin rezalet futbol ikliminin içinde tekrardan milli takımın başına geçmemesi gereken efsanemiz. hoca bugüne kadar yeterince yıprandı. ülkemizde futbol kurumları tam bağımsız hale gelmeden böyle bir görevi kabul ederse kısa vadede ivme yakalasa da bir süre sonra yine kendisini yıpratmak için uğraşacaklar.

    hocanın saha için iki alternatifi var, ya galatasaray ya avrupa. galatasaray ihtimali olması için çok anormal olayların yaşanması lazım. okan hoca güveni sağladı, şampiyon olamasak dahi kısa vadede okan hocadan vazgeçilmez.

    avrupa için de hocanın tercih edeceği bir kulüpten teklif gelmesi lazım. 5 büyük ligde şampiyonluk kovalayabilecek, uefa turnuvalarında kupa ihtimali olacak bir takımdan teklif gelmedikçe gideceğini düşünmüyorum.

    çok uzun süre geçti gibi geliyor ama hoca sadece bir senedir dinleniyor. biraz daha süre verelim, ailesiyle torunlarıyla bir süre daha kafasını dinlesin. bana kalırsa da geri dönüşünü artık idari bir pozisyonda yapsın. 2022 yazında bile takımın başına hocayı istiyordum, saha içinde kalsın diyordum ancak okan hoca bu döngüyü kırdı, artık her ihtiyaç duyduğumuzda fatih hocaya koşmak zorunda değiliz.

    hoca çok üst düzey bir adam. çok parlak fikirlere sahip vizyoner bir isim. düşüncelerini uygulayabileceği konumlarda yer bulmalı artık. federasyon başkanı olur, gençlik ve spor bakanlığı olur, galatasaray yönetimlerinde başkanlık veya diğer üst düzey yetkili görevler olur, futbol aklı olur, sayılabilecek bir çok pozisyon var.

    türk futbolunda bir kez daha bir devrim yapılacaksa bunu yapacak isim yine hocadır. umarım bu temennilerim bir gün gerçekleşir.

    allah sana ailenle birlikte mutlu, sağlıklı, huzurlu uzun ömürler versin, seni de başımızdan eksik etmesin hocam, seni çok seviyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın