• 5483
    maç öncesinde ve maç sonrasında kaliteli vakit geçirebileceğimiz mekanlar hemen hemen hiç yok.

    seyrantepe'nin içinde bir tekel bayisinin önü haricinde insanların topluca eğlendiği bir yer görmedim. vadi istanbul'u ise bu minvalde değerlendiremeyiz, avm nihayetinde.

    insanlar seyyar masa ve taburelerle küçük gruplar halinde bir yere çökmek zorunda kalıyorlar.

    zannımca aslanlı yol dediğimiz lokasyonda önceden bu tarz işletmeler ön görülmüştü ancak mevcut siyasetin "eğlenceli" işletmelere olan deccalvari tavrı sebebiyle daha çeşitli işletmeler hayata geçirilemedi. bir iki tane simitçi ve börekçiden ibaret kaldı oradaki işletmeler. belki mayıs itibariyle bu konuda bir fırsat da doğabilir.

    bunun yanı sıra vadi istanbul'a kadar olan arazinin daha verimli kullanılması açısından bu lokasyonda da insanların vakit geçirebilecekleri mekanlar oluşturulabilir.

    trafik ve ulaşım sorunu çok bariz olsa da bunu aşmanın teknik olarak marjinal bir yolu yok maalesef. bunun yerine maç sonrasında insanları koştur koştur evlerine gitmelerine mecbur kalmadıkları, vakitlerinin bir kısmını da stadın çevresinde geçirebilecekleri alternatifler yaratarak ulaşım ile ilgili problemler azaltılabilir. trafik ve ulaşım sorununun başka şekilde çözüleceğini maalesef düşünemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın