• 456
    maalesef sosyal medyanın hayatımıza getirdiği en kötü alışkanlıklardan biri sonuca göre geçmiş okuması yapmak oldu.

    3 yıllık planlamanın, 2021/2022 sezonunda getirdiği başarısızlığı; bugün ortaya koyduğu mali avantajlarından bağımsız devasa bir başarısızlık ve skandal olarak anlatanlar istisnasız tamamı, önceki senelerde 'artık ajax modeline geçmeliyiz abi' diyordu. bakın istisnasız. üst üste 2 sene şampiyon olup, seri-leminalı sezonda hayvan gibi zor grupta başarısızlık geldiğinde; babamızım liginde şampiyon olmaktan bıktık biraz geleceğe yatırım yapalım demeyen yok gibi bir şeydi.

    misalen, 2020/2021 sezonunun ilk yarısının son haftasında 5-1 yendiğimiz antalyaspor maçında oldukca iyi oynayan taylan antalyalı; o gün lemina-belhanda-seri-nzonzi'li rotasyonda oynatılmadığı için ortalık yangın yeriydi. sonraki sezon, taylan'ın tüm sezon 6 oynaması ile şampiyon puanı topladık. bir allahın kulu, neden taylan ile sezon planı yapıldı demedi tabiki. bir sonraki sezon ise taylan ile sezona başlanırsa böyle olur dendi.

    artık sözlüklerin, twitter'ın bilimum yerin sistematiği bu maalesef. şuan, tutmuş görülen formül bir süredir galatasaray forması giyen gençler ve yıldız karması. o yüzden bütün okumalar bunun üzerinden yapılıp tek norm kabul ediliyor. fikirsel tutarlılık ise hak getire.
App Store'dan indirin Google Play'den alın