resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 36206
    galatasaray'ın bile sayısız yardım yaptığı ortamda bir tane transfere para harcadı diye eleştirildiği yerde kendisinin yaptığı, yapmadığı her paylaşım hayli hayli eleştirilecektir. hatta hedef gösterilecektir.

    insanların daha doğrusu kendisini sevenlerin kendisinden paylaşım beklemesi gayet doğalken kendisinden hazetmeyen kimselerin beklemesi saçmadır. hoca gerekli yerlere gerekli desteği vermiştir. buna adım kadar eminim. gelgelelim verdiği desteği açıklamak zorunda da değildir ve dinimizce yapılan iyiliğin gizli olması daha makuldur. bu söylediğimden yardımını açıklayan insanların yanlış yaptığı sonucu çıkmayacaktır umarım. bakara suresi 271. ayet der ki;

    "sadakaları açık olarak verirseniz bu ne güzel! şayet onu yoksullara verirken gizlerseniz bu sizin için daha da hayırlıdır ve sizin bir kısım günahlarınıza kefâret olur. allah yaptıklarınızdan haberdardır."

    allah şu günlerde 1 lira bile destek veren, verecek parası yoksa dua eden, kafasında gönlünde insanımızı her daim diri tutan herkesten razı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın