• 776
    kardeşimiz/abimiz eşiyle beraber enkaz altından çıkar, sağlıklarına kavuşunca yazmak istemiştim entry. hiç muhabbetim de yoktu kendisiyle ama sözlük adına bir sinerjiydi belki de kendisi.

    maalesef olmamış, hayata veda eden onbinler arasına kendisi ve biricik eşi de katılmış. duygularımız, düşüncelerimiz neye uğradığımızı kilometrelerce uzak istanbuldan ifade edemiyoruz, edemiyorum. çalışmak, yemek yemek, uyumak, konforumuzu bozmadan yaşıyor olmak batıyor insana. üzülüyorum yiten canlara, sevenlerini kaybedenlere, çok kızgın ve öfkeliyim bu binaları yapanlara, bu binalara sağlam raporu verenlere, ülkeyi inşaat yuvası haline getirip bu ızdırabı yaşatanlara, işini doğru dürüst yapmadan para kazananlara, hem de çok para kazananlara.

    ali ve eşi sözlük için bir semboldü, olmadı. ona ve depremde hayatını kaybedenlere allahtan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun, toprakları bol olsun, allah varsa günahlarını affetsin, huzur içinde uyusunlar. cumhuriyet tarihimizin en büyük kaybı bu, hangi birini unutabileceğiz bilmiyorum. sevenlerine sabır diliyorum, kalanlar için hayat daha da zor. hepimizin başı sağolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın