• 155
    spor medyasında söyledikleri dikkate alınan, bir yerlere gelmiş kişilerin aslında ne kadar saçmaladığını gösteren bir hesap olarak başlarda eğlenceliydi.

    sonra medyada hiçbir yere gelememiş, kimsenin dikkate almadığı kişileri paylaşmaya başladı. bülent uslu, ahmet konanç vs. bu insanlar o kadar sık paylaşıldı ki dalga geçile geçile tanınmaya, tanındıkça da garip şekilde fan kitlesi kazanmaya başladılar. adamlar ne zaman istese alkolik yorumlar paylaşımlarıyla daha geniş kitlelere ulaştılar. ya ortada danışıklı dövüş vardı ya da hesabın sahibi o kadar saftı ki bu kişiler parmağında oynattı. bunun sonucu biri ulusal kanala çıktı, diğeri yeni açılan dijital platforma transfer edilir oldu.

    sonuçta bu sefer saçmayalan kişilerin söyledikleri dikkate alınmaya, bu kişiler bir yerlere gelmeye başladı. türk spor medyasındaki rezillikleri ifşa eden hesap, nerede utanılması gereken biri varsa sevgiye saygıya boğan garip kitle eğilimimizle birleşince, medyanın daha rezil bir hale gelmesine katkıda bulunur oldu. azalarak bitmesi gereken kişiler alkolik sağolsun hayatımızda daha fazla yer edinir oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın