resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 36218
    efsanemiz, imparatorumuz. kendisini tff başkanı olarak görmek isterim. ilk getirdiği yabancı sınırında bile oluşturduğu fon ile terli oynatmayı teşvik etmişti ama işine gelmeyen bazıları tarafından bu kaldırılmıştı. kendisi gibi türk futbolunun gelişimini üst seviyeye çıkarabilecek futbolun her seviyesinde rüştünü ispatlamış çok az insan var. biri rahmetli özkan sümer'di ama artık aramızda değil maalesef. ama bu siyasi zihniyet ve fenerbahce-beşiktaş ile başkan olması imkansız gerçekten.

    ama kendisini artık galatasaray kulübünün teknik direktörü olarak görmek istemiyorum. belgeselinde bile 'büyük takım geriden oyun kurar' diyerek oyun anlayışında esnekliği ve çeşitliliği bıraktığını hepimiz biliyoruz bunu da tecrübe ettik. hele de buna uygun olmayan oyuncularla da bunda ısrar edince çoğu futbolcu haketmedigi halde bizlerden sert eleştiriler aldı. hocalığını yaptığı okan buruk hem genç hem sabırlı hem de maçtan maça oyun anlayışını değiştiren belli bir esneklige sahip kibirsiz biri. umarım imparatorun elde ettiği başarıların üstüne çıkar ve yine kazanan galatasaray olur.

    okan hoca üzerinden fatih hocaya sallamak yanlış. bir şeyi sevmediğiniz bir şeyin zıttı yapmak yanlış. fatih hoca, okan hocanın zıttı değil. yıllarını kulübe vermiş birinin daha çok iyi bir hoca olması bizim şansımız, dğer kulüplerde olmayan türden...
App Store'dan indirin Google Play'den alın