resim
Halil Umut Meler
Görev:Hakem
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1009
    şahit olduğum en kötü hakem yönetimlerinden biriydi. çok daha büyük hatalar gördüm, maça çok daha fazla etki eden, puanımıza mal olan hakemler olmuştur ama bu kadar midemi bulandıran bir hakem yönetimine hiç şahit olmamıştım.

    galatasaray'a sürekli sarı kart göstermesi yetmemiş gibi joshua king denen adam 4 kez sarı kart görmeliydi ama göstermedi.
    1 dakika önce kerem'i cezasahası önünde yıkıyorlar, net faul var, faul veriyor sarı yok. dönen pozisyonda aynı şekilde galatasaraylı futbolcuya hemen sarı kart.
    yine kerem aradan kaçmış giderken hem formadan çekip hem yüzüne eliyle temas ediyor fenerli futbolcu yine oyna devam. kerem yıkılmasa tehlikeli atak. dünyanın her yerinde de sarı kart. yine sarı çıkarmadı.

    joshua king nelsson'a bastı üstelik zorlasan var çağırsa kırmızı verse neden diye sorgulamazsın. ilk yarıda yine joshua king 2 kez dirsekleriyle arkasındaki galatasaraylıya vurdu yine sarı kart çıkmadı.

    3'ü 1 arada'ya da göstermedi de var çağırınca mecbur kaldı.

    daha unuttuğum çok pozisyon vardır fenerlilere göstermediği sarı kart çıkarılması gereken.

    berbat bir hakem yönetimiydi ve kazandığımız için çok konuşulmayacak ama skor 0-1'ken 1-1 olsa oyunun ritmi tümüyle farklı gerçekleşirdi. unutulmasın burada dursun.

    (bkz: 8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın