• 170
    sosyal medya taraftarlarını gazlayarak bugünlere gelen, hangi konu izlenme getiriyorsa onunla ilgili video çekerek büyüyen popülist kanal.

    yaptıkları ikiyüzlü paylaşımlardan daha önce de burada bahsetmiştim. (bkz: #3257166)

    son dönemlerde her hafta maçlardaki pozisyonları tek tek inceledikleri içerikleri beğeniyordum ama kanal hakkındaki görüşlerim hiç bir zaman değişmedi. tamamen popülist söylemlerle sosyal medya taraftarını kullanarak büyümeyi hedefleyen bir kanal. fazla prim verilmemesi gerekiyor. yıldızsız logo kullanımları da şaşırtmadı.

    "objektif" ya bu arkadaş, her tarafa yaranmak için, objektifliği gösterip videolarına "abi fanatik fenerliyim ama helal olsun" diye yorumlar alabilmek böyle hareketler beklenir bu tiplerden.

    zaten bir takımın taraftarı olup da sonra nasıl "ben objektifim" diyebiliyorlar anlam veremiyorum. türkçe bilmiyorlar galiba.

    objektif; "hiçbir yanı tutmamak, kararını yan tutmadan, önyargısız oluşturmak."

    bir takımın taraftarı olan, yani taraf olan biri nasıl bir yandan da ben tarafsızım diyebiliyor. çok anlamsız bir olay. medyada ben objektifim diye takılan kişiler tamamen popülist, ilgi bağımlısı kişiler oluyor, bir benzeri de bir kaç gündür sözlükte tartışılıyor zaten. kardeşim ya taraf olun ya objektif olun, bunun ortası yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın