aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 6735
    galatasaray spor kulübüne gönül veren taraftar ya da ultras grubu. yani var olma sebepleri galatasaray ama son zamanlarda var olma sebepleri için değil de tamamen kendi markaları için var olan grup!

    bu arkadaşlar kendilerini galatasaray'dan büyük zannediyorlar ya da hangi kulübün taraftarı olduklarını unuttular iyice neden böyle diyorum açıklayalım hemen; öncelikle yaz boyunca ve her transfer döneminde aynı şey olmakta transfer olan oyuncuyu karşılamaya gidiyorlar, süper ama bir sıkıntı var bakıyorsun her yer sarı kırmızı ama galatasaray adı yok her yer ultraslan atkıları bayrakları ile donanmış sanırsın ki futbolcu galatasaray'a değil ultraslan, ultraslan küçükçekmece, ultraslan florya falan bunlara transfer olmuş! bir diğer rezillik maç sonu futbolcuları çağırıp ultraslan bayrağı sallatıyorlar, galatasaray bayrağı vermek bu kadar mı zor? ultraslan'ın yoğun olduğu tribünü gösterince maç içinde bakıyorum ama benim aklım almıyor nasıl oluyor da orada kocaman bir galatasaray bayrağı olmaz sadece ultraslan bayrağı olur.

    yönetiminin ve üye olan renkdaşlarımızın neden böyle bir oluşum olduğu ve neye hizmet ettiğini tekrar gözden geçirmeleri gerekir, yoksa da kendilerine takım kurup gitsinler her yeri de ultraslan bayrakları ile donatsınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın