• 1406
    maalesef rayından çıkmıştır. hemen hemen herkesin yaşananlar karşısındaki hislerini tahmin ediyorum. bugün olanlar bütün pisliği ortaya çıkartmıştır.

    - yıllardır doğrama tahtasında ince ince kıyılan bir takım olarak, defalarca var kayıtlarının açıklanmasını talep ettik.
    - bu sezon ise geçtiğimiz 15 haftada aleyhimize nice kararlar alındı ancak medyada doğru düzgün karşılık bile bulamadı. bu süreçte fenerbahçe'nin lehine verilen kararların da ne olduğu açıkça ortada ancak buna rağmen ligde lider olduk.
    - bu liderlik birileri tarafından sindirilememiş, bir taraflarını korku sarmış olmalı ki 15 haftada lehimize verilen tek bir kararın ülkedeki tüm medya organlarında günlerce yankılandığına şahit olduk, bununla da yetinmediler bir ilk gerçekleşti ve var kayıtları açıklandı. aynı gün medya organları tek tek konu hakkındaki baskıyı arttırabilmek adına ekranlara başta rıza denen hocacık olmak üzere, bir çok şaibeli ismi çıkarttı. yetmedi elbet, twitter ve eksi üzerinden ciddi bir çalışma yürüttüler.
    - aynı gün malum rezil takımın lehine hatalı karar verildi, çürümüş ve satılmış medyanın şaibeli isimleri bu kararı aklayıp paklamaya çalıştılar. ikinci adama rakip oyuncu temas ettiği için ofsayt kararı doğruymuş diye de bir şey buldular, fenerbahçe'nin twitter hesabı da bunu paylaştı. bunca yıldır futbol izliyorum, bunca yıl futbol oynadım hayatımda benzer pozisyonda iptal edilen gole rastlamadım. belki rastlayanlar olmuşsa ve ben bu konuda cahilsem de aynı şahıslara soruyorum; nelsson sivasın attığı golü engelleyebilecekken ve ikinci adam durumundayken robin yalçın'ın ona yaptığı neydi?

    bunlar şebeke olmuş, organize şebeke. ben bugün yaşananları, hakemler de hata yapar açıklamasından daha vahim buluyorum. bu pisliğin ortaya çıkması da onların yolunu falan tıkamayacak, yüzsüzlüklerini ve haysiyetsizliklerini boyunlarında bir şeref madalyası gibi taşıyacaklar ve aynen devam edecekler.

    3 ocak 2023 unutulması mümkün bir tarih olmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın