resim
Emir Tintiş
Takım:Karagümrük
Mevki:Sol Bek
Yaş:20
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 83
    menajer gazına gelmiş genç kardeşimiz.

    "bu çocuklar soğuk suyla duş alıyor, kirli çarşaflarda yatıyor, yok kahvaltılarında kibrit kutusu kadar peynir yiyor, tesislerde ekmek arası simitle karın doyuruyorlar, yatakhanelerinin çatısından yağmur suyu giriyor" diye başlayan argümanlara hiç girmiyorum. öyle bir ajitasyon yapılıyor ki sanki amatör küme alt yapısında bu çocuklar koskoca galatasaray burası. öyle ya da böyle beşiktaş ve fenerbahçe ile beraber türkiye de alt yapıda ulaşabileceğin en önemli nokta.

    özellikle uğur karakullukçu ayrılış sürecinde benzer şeyleri çok söyledi. kalmak için her şeyi yapmışmış öyleymiş böyleymiş falan hiç inanmıyorum. ayrıca kulübün bu derece sahipsiz olduğunu da hiç düşünmüyorum.

    kalmak istese bir şekilde kalırdı fakat bu kardeşimiz kendisinin toyluğundan faydalanan menajer gazına gelerek ayrılmayı seçti ve sonuç ortada. kazanan kim oldu onu da bir düşünür inşallah.

    yolun neresinden dönerse kar umarım menajer konusunun kariyerini ne kadar etkilediğinin farkına varır ve yol yakınken hatalarından ders alır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın