resim
Emir Tintiş
Takım:Karagümrük
Mevki:Sol Bek
Yaş:20
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 79
    emir'den bağımsız sözleşme yenilemeyen oyunculara iki taraftan bakmaya çalışırım. birincisi taraftar gözüyle ikincisi oyuncu gözüyle. taraftar gözüyle bakışımı anlatmama gerek yok diye düşünmekteyim.

    ama oyuncu tarafına gelirsem "kulüp oyuncuya ne vermiş" diye bakarım. oyuncunun bölgesinde transfere ihtiyaç varken oyuncunun yüzüne bakmışlar mı yoksa vasat isimlerle mi ilgilenmişler? eğer ki vasat isimlerle ilgilenip oyuncunun yüzüne bakılmadıysa gitme hakkı vardır. (bkz: bartuğ elmaz) (biliyorum bartuğ uzun süre sözleşme görüşmeyi reddetti ama siz sezon başı bölgenize assunçao alınsa ne hissederdiniz?)

    eğer kulüp oyuncuyu 14 yaşında iken hazırlık maçında oynatıp isminin duyulmasını sağlamasına rağmen oyuncu 17-18 yaşında kulüpten kaçmaya çalışıyorsa kendisine hiçbir iyi dilekte bulunmam, nokta kadar haklı değildir zira. (bkz: mustafa kapı)

    gelelim emir'e... 18 yaşında forma giymek istemesini anlıyorum, saygı duyuyorum. ama bunu kulübüyle sözleşme yenilip kiralık giderek yapmalıydı. hele ki yönetim, teknik ekip belirsizken kaçmasının izahı yok. bugün galatasaray'ın ilk 11 oyuncusu olma şansını kaçırdı. geçmiş olsun, mirsad ağabeyi ile de iyi maceralar diliyorum kendisine. ama içten mi diliyorum bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın