resim
Yunus Akgün
Takım:Leicester
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 2373
    yunus akgün beğendiğim veya umutlu olduğum bir futbolcu değil. 2018-2019 sezonundan beri galatasaray'da çeşitli aralıklarla şanslar buldu, en iyimser tahminle "bugün olmadı ama yarın olacaktır" futbolcusundan öteye geçemedi.
    kendisinden performans alan tek takım adana demir. yunus'un zam almayı hak ettiği performansı, kiralık olarak oynadığı adana dönemindeki performansı. ağustos - aralık 2022 arası galatasaray performansı ciddi bir maaş iyileştirmesini zorunlu kılmıyor. bir iyileştirme olmalıydı elbette ama şu ana kadarki galatasaray performansının karşılığı asla 13-14 milyon liralar değil. yunus'tan verimi alan adana demir, yunus'un önüne güzel bir kontratı koyan galatasaray oldu özetle.
    yunus umarım galatasaray performansından ötürü değil, adana performansından ve gelecekte bir şeyler yapabileceğine dair olan inançtan ötürü iyi bir zam aldığını anlar. ve umarım bunu hiç unutmaz ve ara sonrasındaki performansıyla başlayarak, galatasaray forması giydiği yıllar boyunca hep beni yanıltır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın