• 209
    oturup hanımla izledik.
    ben zaten bunları bilen biri olarak o günleri özledim, hocanın bazı kararlarına üzüldüm ama tabi öyle çok acayip etkilenmedim (sonuçta yüzde 99'u bildiğimiz şeyler) ve yapılan işten de teknik olarak memnun kalmadım.

    bu noktada benim hanımın için iyi oldu, birçok şey öğrendi. hocanın gittiğini neden söylemediğimi sorup durdu. okan hocaya ilk gıcık oldu, sonra bak çocuğu hasta falan diyince üzüldü. euro 2008 başarımızı takdir etti falan.
    ama ortak çok net iki eleştirimiz var;
    düzenleme baya kötü. bazen bir şeyden bahsedilirken onun hangi maç hakkında denildiği anlaşılmıyor. bu baya 7-8 kere sorun oldu hanım için.

    ingilizce altyazılar hem yetersiz hem de sürekli senkron kayıyor. hoca bir şey diyor, altında 3 cümle öncesinin çevirisi var. özelikle netflix gibi bir kurumdan beklemiyordum.

    arşivcilik olmaması sebebiyle yapılan fake gazete kupürleri, radyo ve maç kayıtları vs bir kenara atıyorum. bu konuda ne yapılabilir pek bilgim yok.

    bence çok daha iyi bir belgesel olabilirdi. benim için eski yılları hatırlatan güzel bir yapı oldu ama spor belgesel dünyası için bence baya sıradan bir iş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın