• 130
    biz bunu daha 3.hafta yazdık. bunda bir iş var dedik.

    var'ın getirdiği şöyle bir güzellik var arkadaşlar. ofsayttan gol atılma olayı %99 oranında bitti. şimdi hakemlere diyorlar ki "babalar çok acayip bariz bir pozisyon değilse o bayrağı kendinize sokun ama kaldırmayın. ofsayt ise zaten var devreye girer ve gol olmuşsa gol iptal olur. ama sen götünde böcek var gibi bayrak kaldırır da kaldırdığın bayrak hatalıysa çiçek gibi atağı belki de golü yemiş olacaksın. demek ki neymiş, hatalı kalkmayan bayrağın telafisi varsa da hatalı kalkan bayrağın telafisi yok."

    şu olay yüzünden bizim kalecimizin ayağı kırıldı. 2 metre ofsayta kalkmayan bayrak yüzünden benim kalecim 8 ay sakat yattı. o zaman da dendi ki ne yapalım arkadaşlar kural böyle, bayrak atak bitene kadar kaldırılmasın dendi biz de kaldırmadık. oldu bir kere. bak 2 metre ofsayta dendi bu. ulan peki dedik. öyle olsun.

    sene oldu 2022 sadece 2 sene sonra, sen fenerbahçe'nin her rakibine zart diye o bayrağı kaldırırsan ben de ne oluyor ulan derim. adamların en önemli olayı defansı orta saha çizgisinin de önüne kurmak ise ben de rakip olarak savunma arkasına sarkmayı en tabii plan olarak belirlerim. ama sen bırakmıyorsun amk. birbirinden ağır adamların arkasına her adam kaçırdığımda daha top havadayken o bayrağı hemen kaldırıyorsun. atağın amına koyuyorsun. ve bunu artık her maçta yaptığını herkes fark etmeye başladı. eşeğin şeyine su kaçırmayın artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın