resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6888
    sözlük fiziksel bir yer olsaydı duvarında belhanda ile birlikte fotografları dart oynamak üzere yapıştırılmış olurdu. gidişlerinin üzerinden yıllar geçmiş olsa da kendilerine olan nefret bitmiyor bir türlü. bu sözlükte volkan demirel'e, emre belözoğlu'na bile sempati gösterilebilirken kendileri ile ilgili olumsuz girdi girmek için çölde su bekler gibi bekleyen yazarlar var.
    aslında sebebi basit, belhandaya olan nefret sneijder'in yerine gelmesi, tudor'a olan ise fatih terim'in gelişinin aklanması sebepli.
    bu adamlar galatasaraya zorla gelmediler, biz istedik aldık. ayrıca bir şekilde hizmet ettiler, ne maça çıkmam dediler, ne de takımı ortada bırakıp gittiler. beğenip beğenmemek başka konu ama nefrete gerek yok bence. nefret insanın kendisini yıpratır.
    bunun yanında tudor'un kariyeri kötü gitmiyor, umarım daha da başarılı olur. taktik olarak üzerine ne koydu bilmiyorum ama kendisi ile dalga geçilmek için söylense de takımları fiziksel olarak hep iyi durumda. işin garip yanı biz de yıllardır bu sorunu yaşıyoruz. ama yine siz kendisi ile kondisyoner diye dalga geçin tabiki. ne de olsa biz şampiyonlar ligini alacak seviyede oynuyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın