• 31524
    2022- 2023 sezonunun geride kalan maçlarında güzel sinyaller veren ama tam olarak da oturmamış takımımız.

    yabancı sınırı olmasa aslında sorunumuz olmayacaktı. kulübede çok yetenekli adamlar var ama maalesef istediğimiz randımanı alamadık. kerem ve yunus'un göze batma sebeplerinden biri de bu. mpabbe ve neymar olsunlar diyen yok ama dürüst olmak gerekirse ben maç boyu bu ikiliye odaklanıyorum. verimleri iyi değilse takım da üretken olamıyor. ikameleri yabancı futbolcu olunca sınır yüzünden bunlara muhtacız hissine kapılıyorum ve her olumsuz hareketleri iyice geriyor. ķötü oynasınlar da laf edeyim gibi bencilce bir beklentim asla yok. aksine, keşke ortalama üstü oynasınlar bu da yeter diyorum.

    bana kalırsa sistem, koşma, mücadele gibi önemli hususlarımızda büyük sorunlarımız yok, hatta iyiyiz. ama oliviera'nın temposuzluğu, kerem ve yunus'un hızlı düşünüp oynamamaları, genelde topu ezmeleri, takım oyununa olan katkılarının istenilen seviyede olmaması ve pas hataları takımın ritmini bozuyor. oliviera'nın çözümü mata ile halledilir ama aynı şeyler kanatlar için söz konusu olmuyor. yusuf ve rachita direkt oynasa çok daha müthiş bir ekip olurduk diyebilirim. abdülkerim banko ama geriye kalan 2 türk kim olacak? hadi sol beke de idare edecek seviyede birini koyduk diyelim öteki isim kim olacak? torreira ve mitçö ikilisi artık bozulmamalı. bu ikili ile orta sahada özellikle defansif anlamda çok güçlü olduk.

    yapacak bir şey yok... futbol öğrenme ve gelişme işi. kerem'in aldığı mesafe ortada, gelişiyor ve çalışıyor. yunus geçen sene adana'da bayağı iyi gelişti. ikisi de geçen senenin en iyilerindendi. sorunlarının olduğu fikrine katılmıyorum; özellikle de maaş konusu. bu çocuklar geçen sene parlarken geçiş oyunu oynayan takımlarda oynadılar. bu seneki galatasaray set hücumu yapan bir ekip ve belli ki bu oyunu pek bilmiyorlar. bu sistemi öğrenmeleri gerekiyor ve yanlarında mata gibi futbol dahisi birisi var. yerlerinde olsam yemem içmem mata'yı takip ederim, bana bu işi öğret derim. eğer galatasaray'da oynuyorsanız her sisteme adapte olmalısınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın