• 61
    milli maç arasının girmesiyle birlikte güncel transfer yaması ve yabancı sınırını kaldırma yamasıyla galatasaray kariyerine başladığım oyun. uzun yıllar sonra fm serisinde en keyif aldığım sezonlardan birini oynadım ve bu nedenle genel hatlarıyla sizlerle de paylaşmak istedim.

    öncelikle yaz transfer döneminde transfere izin verme seçeneğini kullanarak tüm takımların mevcut kadrolarıyla kariyere başladım. fenerbahçe, beşiktaş ve bizim aramızda geçen yarışın ardından son hafta maçlarıyla birlikte şampiyonluğa ulaştık.

    sezon sonu puan durumu:
    https://gss.gs/75V.png

    özellikle son haftalara girilirken fenerbahçe'nin önde olduğu bir yarış oldu. üstelik sondan 6. maçımız kadıköy deplasmanıydı. bu maçtan üç gün önce türkiye kupası yarı finalinde fenerbahçe'ye sami yen'de 1-2 yenilerek kadıköy'e gittik. yenilmemiz halinde yarıştan büyük oranda kopacağımız bu maçta alioski'nin erken kırmızı kartının da etkisiyle 2-4 galip ayrıldık ve o maçla birlikte liderlik koltuğunu devraldık.

    fikstür:
    https://gss.gs/Nnt.png

    devre arası transfer döneminde kerem'e gelen 23m euro'luk teklifi kabul ettim ve katkı alamadığımız bir sezonda göndermiş oldum. ayrıca maaşının battığı ve performansı standart olan aanholt ile de yolları ayırdım. takviye olarak da sadece boştaki denayer ile sözleşme imzaladım. bu da sol bekte abdulkadir'i kullanabileceğim anlamında geldi. genel itibariyle dar bir rotasyonla ilerlesem de oynayan hemen her oyuncudan katkı aldım.

    as kadro:
    https://gss.gs/R8L.png

    maç sayıları, gol ve asist katkıları:
    https://gss.gs/HV2.png

    icardi'nin sezonun ilk yarısını büyük oranda sakat geçirmesinin de etkisiyle gol katkısı noktasında daha dağılımın olduğu bir tablo ortaya çıktı. buna karşın en yakın iki rakibimizde iki hayvan daha önce türkiye liglerinde karşılaşmadığım şekilde takımlarını sırtladılar.

    gol krallığı:
    https://gss.gs/hK1.png

    genel olarak dar bir rotasyonla emre taşdemir'i bile kullanmaya çalışarak geçirdiğim bu zorlu sezonun sonunda şampiyon olmak keyif verdi. özellikle mata kritik anlarda uzaktan şutları, frikikleri ve asistleriyle çok kilit açtı. onun haricinde icardi sezona sakatlıkla ve sonrasında zayıf bir performansla başlasa da oynatmakta ısrar ettim ve özellikle kadıköy deplasmanındaki gollerle çok önemli iş yapmış oldu. seferovic de özellikle ligin ilk yarısında verdiği katkı ile yarışta kalmamızı sağladı. kanatlar ve orta sahalardan da skor anlamında fena katkı almadık. defanstakiler ise başta nelsson olmak üzere yüksek puan ortalamaları tutturdular. 36 maçın 22'sinde gol yemememiz de bu puanların karşılığı oldu.

    bunlar haricinde sezon süresince zaman zaman üzüldük:
    https://gss.gs/EgD.png

    zaman zaman ise şaşırdık:
    https://gss.gs/dKd.png
    * * *
App Store'dan indirin Google Play'den alın