resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3781
    karl-heinz feldkamp, fatih terim, hector raul cuper, vicente del bosque gibi kafasının içinde 20 tane tilkiyi, kuyruklarını birbirine değdirmeden dolaştırabilecek seviyede kurnaz hocalarla çalışmış (souness'i, hollmann'ı falan da saymadım yani); onlardan iki üç bir şey kaptıysa bile bize kâr sağlayacak hocadır. beni en yakalayan özelliği karşısına gelen takıma göre bir oyun planı belirlemesi. bugün eğer bir city, bayern değilseniz karşınıza gelen takıma göre bir oyun planı belirlemek zorundasınız. bugün dünyanın en büyük kulübü real madrid bile "ben herkese kendi oyunumu kabul ettireyim" felsefesiyle oynayan bir takım değil. kendi lokal liginde çıktığı maçlara dahi önce rakibin ne oynadığını görüp ona göre oyun içerisinde şablon belirleyen bir takım( gel de hayran olma abi şu takıma). şampiyonlar liginde de rakibe göre oyun planı çıkartarak adamlar zaten kaldırılmadık kupa bırakmadılar.
    bu oyun felsefesi genelinde okan buruk özeline dönecek olur isek; kendisinin rakiplere göre iyi bir antitez futbolu ortaya koyarak
    roma'lı gladbach'lı avrupa ligi grubundan birinci çıkması muazzam bir başarıdır. aynı başarıyı galatasaray ile de avrupa'da göstereceğinden hiç şüphem yok; zira yukarıda da belirttiğim gibi bizim gibi takımlara avrupa'dan başarı getirecek felsefe okan hoca'nın takip ettiği felsefedir.
    ayrıca kendisine şu şarkıyı özellikle armağan ediyorum
    https://www.youtube.com/...7gjQVroOXiw&t=5s
App Store'dan indirin Google Play'den alın