aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 6656
    maç içlerinde tribünleri yönlendirmek yerine tribünlerden bağımsız takılmayı seçen ve stadın tüm atmosferini zaman zaman mahveden oluşum.

    bir besteye girdilerse kesinlikle bitirmeden, onu defalarca tekrar etmeden, stadyumda ve sahada ne olursa olsun bırakmıyorlar. stadyumdaki geri kalan 45 bin kişi ıslık çalarken veya bir ıslık girdiklerinde eşlik edecekken hala besteye devam ettikleri enstantaneleri her maç dikkatle ve sinirlerim bozularak izliyorum. grup olarak stadyumun geri kalanından bağımsız, kendi kendilerine takıldıkları o kadar kritik an var ki. kornerler ve rakibi boğduğumuz anlar haricinde o eski cehennem atmosferini rakibe hissettiremememizin en baş sebebi bu.

    sevmesem de belli bir noktada emeklerine saygım var. fakat kardeşim sıkılmıyor musunuz ya? geri kalan binlerce insan eşlik etmezken, hem onların hem futbolcuların ruhlarını emercesine laylaylay diye devam etmek nereye kadar mantıklı geliyor da her maç aynı şey? arabesk yine yapın, yapmayın demiyorum. ama maç önü 40 bin broşür dağıtıp maç içinde o 40 bin kişiyi kendinize hiçbir şekilde katamamanız kesinlikle tesadüf değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın